Calibra Dog EN Sensitive Salmon 2 kg
Popis
Krmivo Calibra Dog EN Sensitive Salmon pre psov z radu Expert Nutrition je hypoalergénne krmivo, ktoré sa stará o zdravie kože i srsti a zároveň chránia citlivé zažívanie. Receptúra z lososa, s nízkym obsahom obilnín, je veľmi chutná a vysoko stráviteľná. Každodenné podávanie expertné výživy Calibra Sensitive Salmon je ideálny pre psov so sklonmi k alergiám, s citlivým zažívaním, problémovú kožou či poškodenú a lámavou srsťou.
Hlavné výhody produktu Calibra Dog EN Sensitive Salmon:
- Vysoký obsah lososa, nízky obsah obilnín (ryža a zemiaky)
- Hypoalergénna receptúra (0% pšenice, 0% sója, 0% kukurica) s vysokou stráviteľnosťou
- Lososový olej ako zdroj omega 3 nenasýtených mastných kyselín pre starostlivosť o kožu a srsť
Zloženie: lososová múčka (30%), zemiaky, ryža, proteín z lososa (10%), hydinový tuk (konzervované prírodnými tokoferoly), sušené repné odrezky, zemiakový proteín, kvasnice, hydrolyzovaná kuracia pečeň (2%), lososový olej, morské riasy, sušené jablká, sušený špenát, zmes byliniek a ovocia (extrakt z pomaranča, rozmarín, petržlen, tymian - 300 mg / kg) prebiotiká (mannán-oligosacharidy 120 mg / kg, beta glukány 100 mg / kg, frukto-oligosacharidy 70 mg / kg), glukosamín hydrochlorid (260 mg / kg), chondroitín sulfát (160 mg / kg), extrakt z juky (80 mg / kg).
Energetická hodnota: 3 750 kcal / kg
Analytické zložky:
hrubej bielkoviny | 25 | % |
obsah tuku | 14 | % |
vláknina | 2,8 | % |
popol | 6 | % |
vlhkosť | 9 | % |
vápnik | 1 | % |
fosfor | 0,8 | % |
sodík | 0,4 | % |
horčík | 0,07 | % |
omega-3 mastné kyseliny | 0,55 | % |
omega-6 mastné kyseliny | 1,9 | % |
Dávkovacia tabuľka:
Hmotnosť psa (kg) | 5 | 10 | 15 | 20 | 25 | 30 | 35 | 40 | 45 | 50 | 60 | 70 | 80 | 90 |
Denná spotreba (g / deň) | 75 | 125 | 170 | 210 | 250 | 290 | 330 | 360 | 405 | 420 | 480 | 540 | 600 | 660 |
Podobné produkty
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.