Jablčné výlisky - sušené granulované
Zvoľte variant
Popis
-
Vynikajúci doplnok kŕmnej dávky!
-
Obsahuje: Kvalitnú, čerstvú, sušenú jablčnú dreň, bez ďalších prímesí iných surovín!
-
Obsah vybraných prirodzených živín na 1 kg krmiva: Vlhkosť 8%, bielkoviny 7%, rastlinný tuk 4,7%, vláknina 18,3%, sacharidy 12%, popol 4,3%. Vitamíny: E 3,1 mg, karotén 5,3 mg, B1 2,5 mg, B2 1,2 mg, B3 Niacín 31 mg. Makroprvky - Ca 2,2 g, P strave. 3,5 g. Na 1,1 mg, K 4,6 mg. Mikkroprvky: Fe 162 mg, Cu 13 mg, Mn 16,5 mg, Zn 38 mg.
Poznámka: Sacharidy pochádzajú z ovocia, ide teda o jednoduché cukry - fruktózu a glukózu, ktoré sú pre psa prijateľné. Popol je označenie zvyšku pri spálení jednotky zmesi, pri laboratórnych rozboroch. Je to nespáliteľný podiel a ide prevažne o minerálne látky. (Nejde o popol pridaný do krmiva!)
Jablkové granule neobsahujú žiadne konzervanty ani farbivá!
Vo vode granule síce hneď nenapučiavajú, ale postupne sa rozpadajú a uvoľnená dreň až potom na seba začne naberať vodu a zväčšovať svoj objem. Preto je nutné jablčné granule cca pol hodiny pred kŕmením zalietať vodou, alebo mäsovým vývarom - môže byť aj teplý. Na 100 g granúl dajte asi 400 ml vody. Rozpustnosť je pozvoľná a granule sa rozpadajú od povrchu k stredu rádovo desiatky minút (podľa teploty zálievky). Namočenú a vodou nasiaknutú jablčnú dreň zamiešajte do mäsovej zmesi.
Toto doplnkové krmivo je vhodné pre menšie, stredné a veľké plemená, pre zdravé psy, mladého až pokročilejšieho veku, bez sklonu k cukrovke.
- Charakteristika: Granulované jablčné výlisky sú skvelým zdrojom prírodnej vlákniny, nutné pre správnu peristaltiku (mikropohyby) čriev, nutnú pre kvalitné trávenie i vylučovanie. Granule by mali byť ale iba doplnkom príloh pri kŕmení mäsom pre priaznivcov BARF ovania. Výborným ťahom, pre zlepšenie chuti aj nutričné hodnoty, je zaliať jablčné granule k mäsu ešte vývarom z neho, či z kostí! Granule sú s priemerom 8 mm a dĺžke cca 20 - 30 mm. Majú svetlo hnedú farbu a jemnú vôňu po jablkách.
Podobné produkty
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.