Pšeničné vločky
Zvoľte variant
Popis
- Charakteristika: Tepelne opracované zrno s mechanicky narušenou štruktúrou, takzvaná hydrotermicky úprava suroviny, je proces, keď sa zrno po určitú dobu naparuje na teplotu nad 90 stupňov Celzia (až 120 ° C) a potom sa pri prechode medzi dvoma valcami rozmačká na vločku. Vďaka spolupôsobenie kombinácia teploty, vlhkosti, tlaku a času stlačenie vzniká nový finálny produkt - vločka. Hydrotermicky vločkovanie významne zvyšuje kŕmnu hodnotu zrna a predbehne tak iné spôsoby úpravy zrnín. Zvyšuje stráviteľnosť nielen škrobu, ale aj proteínov a tukov zrnín.
- Možnosti použitia: hydrotermicky upravená surovina sa môže skrmovať väčšine hospodárskym zvieratám - hovädzí dobytok, ošípané, hydinu , kozy, králici, ai. Nie je príliš vhodný ale pre kone.
Kŕmenie hydrotermicky upravenú pšenicou má vplyv na
- zvýšenú dostupnosť, stráviteľnosť a využiteľnosť živín
- zvýšenie úžitkovosti
- vyššiu ekonomickú efektívnosť produkcie
- celkové zlepšenie trávenia
- zlepšenie zdravotného stavu zvierat
- vyššiu chutnosť krmiva
Podobné produkty
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.