Sójové vločky - kŕmne
Zvoľte variant
Popis
-
! Vysoký obsah bielkovín a rastlinných tukov!
! Vysoká stráviteľnosť až 90%!
Obsah niektorých živín: Bielkoviny - 36%, Tuk - 18-20%, Škrob - 18%, Vláknina - 8%, popoloviny 5%.
- Charakteristika: Sója je strukovina s vysokým obsahom proteínov. Má široké použitie ako potravina a krmivo pre hospodárske zvieratá. Hydrotermicky upravená sója sú plnotučné sójové bôby, ktoré prešli najefektívnejšou úpravou krmiva = hydrotermickou úpravou. Hydrotermická úprava je proces, kedy je zrno tepelne opracované a je mechanicky narušená jeho štruktúra. Zrno prechádza naparovaním pri teplote až 120 °C podľa upravovanej zrniny a potom sa pri prechode medzi dvoma valcami roztlačí. Vďaka spolupôsobeniu kombinácie teploty, vlhkosti, tlaku a času stlačenia vzniká nový finálny produkt - vločka.
- Možnosti použitia: Možné kŕmiť samostatne, alebo prípadne ako súčasť vlastného müsli.
Podobné produkty
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.